A3 Kantoor
A3 Administratie News & Events

A3 Administratie opent haar eerste kantoor!

Sinds de start van Administratie en Advieskantoor Astrid in 2016 heeft Astrid altijd vanuit thuis gewerkt. Dat beviel prima maar vanwege de groei van het aantal klanten leek het ons toch fijn om in een inspirerende omgeving af te kunnen spreken of gewoon om lekker te kunnen werken. Die plek hebben we gevonden! In een voormalig pand van de Rabobank(zoek eens de kluis op als je bij ons bent!) zijn sinds 2017 diverse ondernemingen samengekomen.

De Werktuin

Omdat in de oude bankhal een gezellige plek is gecreëerd is deze ruimte omgedoopt tot “de Werktuin”. A3 huurt er een kantoorruimte waar je samen kunt overleggen over jouw onderneming. Wil je wat meer schrijven of bespreken dan is er ruimte genoeg in de Werktuin of in een van de vergaderzalen.

Kantoor werktuin Brunssum

Kom ook langs!

Oh ja, mochten we niet aanwezig zijn en wil je toch eventjes wat langs komen brengen? Het bedrijfspand is dagelijks geopend van 9uur ’s ochtends tot 17 uur ’s avonds. De gastvrouw neemt jouw spullen graag in ontvangst.