parelloop 2018
A3 Administratie News & Events

Het A3 runteam doet mee met de parelloop!

Parelloop

Op zondag 18 maart 2018 heeft het A3 Runteam deelgenomen aan de Parelloop in Brunssum. Nancy, Cara, Anouk en Astrid zette allemaal een mooie topprestatie neer. Dat het daarbij onder het vriespunt was leek het A3 Runteam niet te remmen.

De 5 kilometers door het centrum van Brunssum zijn niet de makkelijkste kilometers in hardloopland. De unieke achtvorm dwars door het centrum is niet vlak en rondom het prachtige vijverpark loopt het parcours steil omhoog. Dat de dames ook nog eens 2x langs de supporters liepen gaf natuurlijk extra energie!

A3 Administratie is er trots op om deel te nemen aan dit mooie evenement in Brunssum. Door het lokale karakter is de professionele organisatie die zij elk jaar neerzetten een mooi uithangbord voor zowel Brunssum als haar bewoners.

In 2019 komt er een nieuwe uitdaging voor het A3 Runteam bij, het parcours loopt zelfs 2 keer langs ons eigen kantoor. Wil jij ook mee rennen? Laat het even weten aan Astrid! En trouwens weet jij wat de supporters van plan zijn?!